Pour l ' amour du Vintage Blue - Pour l ' amour du Vintage Blue - Pour l ' amour du Vintage Blue - Pour l ' amour du Vintage

dinsdag 20 maart 2012

MOOI WEER

Hallo lieverdjes,


Is het niet fantastisch,  een paar dagen mooi weer ! Ik vind het in elk geval een hele verademing om de zon te zien schijnen, de bollen komen uit, de hortensia's krijgen groene blaadjes en ik ben heel goed gezind ;-)  en ..hmm ....  het is bijna LENTE..... Ik ben nu met digitale scrap bezig en dacht " ïk maak een kaartje voor een nieuwe post : de lente " ipv gewoon de foto's neer te zetten.  Zodoende leer ik nog van alles bij ;-)  Ik ben tegenwoordig meer aan de computer dan aan het hobbyen moet ik zeggen, mijn moeder noemt het een verslaving maar ik denk niet dat het zo erg is hoor ;-)
 Behalve haken aan mijn granny's squares gebeurd er hier niet veel.  "Hobbyen" zoals wij het noemen, is iets dat ik heel graag samen deed met mijn moeder, maar sinds het overlijden van mijn stiefvader heeft ze weinig zin om iets te doen en zo zijn we een beetje stil gevallen.

Zo ben ik dus veel bezig met foto's te bewerken, kaarten maken (digitale scrap) en van alles voor mijn blog(s) zoeken in vintage blauw (dat is misschien wel een verslaving aan het worden hahaha).Hartelijk dank voor de lieve reacties op mijn nieuwe blog en welkom in mijn blauwe wereld !
Ik wens jullie een fijne week met veel zon !!5 opmerkingen:

 1. Als ik je blog zo bekijk,ben je nog zeer zeker aan het hobbyen,maar dan via je computer,want ook daarmee kom jij een heel eind,met je creativiteit.
  Echt prachtig.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. piep wauw wat mooi,
  ben net mijn eigen blog aan het lente achtig maken
  maar surf haast niet verder.....als ik dit zie

  doe zo voort meid

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal leuk !!! ......en ja het is Lente heerlijk.......liefs van mij...en nu gauw weg heb genoeg eieren op mijn hoofd gehad !!...liefs Ria...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pc scrappen is ook een hobby en ja het kan heel verslavend zijn, leuk kaartje heb je gemaakt!

  Liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Carine,
  Ja nu snap ik dat je het blauw bij mij zo leuk vind.....
  Maar wat zie ik hier allemaal voor liefs en leuks zeg!
  Dit ga ik volgen hoor!
  Liefs
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen